Obaveštenje – COVID-19

Kako se situacija uzrokovana koronavirusom (COVID-19) brzo razvija, želimo da vas uverimo da svi u City Express-u činimo sve što je moguće da zaposleni i korisnici budu sigurni.

Sledeći uputstva Vlade Srbije i Svetske zdravstvene organizacije, nastavljamo sa sprovođenjem svih bezbednosnih mera koje će pomoći da se obuzda širenje COVID-19.

Sigurnost naših zaposlenih i korisnika stavljamo na prvo mesto i preduzeli smo brojne preventivne mere u sklopu samog procesa rada.

Naša usluga nastavlja da se obavlja kao i obično, osim ako ne bude ograničena vladinim merama. Informacije o datumima isporuke i lokacijama na koje bi eventualno uticala biće objavljeni na našem zvaničnom sajtu.

Molimo Vas za strpljenje i razumevanje. Kako se razvijaju okolnosti nastavljamo da činimo sve što možemo, da odgovorimo na sve zahteve u roku.

Tokom ovog teškog perioda dostavljajući proizvode označene kao važne za stanovništvo i privredu u ovom trenutku, nastavljamo da odgovorno ispunjavamo našu poslovnu misiju i da vam ponosno služimo, imajte na umu da su vaša sigurnost i sigurnost naših zaposlenih i dalje naš glavni prioritet.

Vaš City Express