O nama

City Express doo predstavlja lidera za dostavu pošiljaka po principu „od vrata do vrata za 24 sata“ na celoj teritoriji Srbije.

Kompanija je osnovana 2002. godine u Beogradu, kao prva privatna kompanija koja se bavi kurirskom dostavom pošiljaka. Ekspanziju i ubrzani razvoj u prvih pet godina rada omogućila je logistička podrška od 340 vozila, 500 zaposlenih i prisutnost u 20 centara na teritoriji Srbije. Svojim poslovanjem City Express je omogućio korisnicima kurirskog servisa na tržištu Srbije brzo, jednostavno i ekonomično rešenje kako u segmentu dostave pošiljaka poslovnim, tako i fizičkim licima.

Razvoj City Express-a prepoznat je i u međunarodnim poslovnim krugovima. Od novembra 2007. godine, City Express prelazi u vlasništvo Austrijske pošte, divizije za pakete i logistiku. Prva je i jedina kompanija za dostavu pošiljaka u Srbiji sa 100% učešća stranog kapitala.

Kompletnu promenu načina rada, uz značajno podizanje kvaliteta usluge, Austrijska pošta je ostvarila ozbiljnom investicijom uz kompletnu automatizaciju svih sektora kompanije. Logistički softver, elektronsko praćenje pošiljaka, pokretne trake, podigle su nivo usluge i omogucile da oko 97% preuzetih pošiljaka za 24 časa bude na svojim adresama i time su otvorena vrata za uvođenje novih servisa: Međunarodni transport i Outsourcing.

Težimo da pratimo savremene svetske trendove i dodajemo svoj inovativni pristup, da podignemo nivo kvaliteta usluga, a samim tim kvalitet i nivo poslovanja svojih klijenata. Međunarodno iskustvo, mlad i energičan tim zaposlenih, snažna IT infrastruktura i dugogodišnja tradicija vlasnika osiguravaju nam ispunjenje očekivanja klijenata.
City Express doo je među prvima na tržištu poštanskih usluga dobio saglasnost Republičke agencije za poštanske usluge za obavljanje nerezervisane poštanske usluge, koje ne pripadaju univerzalnim poštanskim uslugama. Republička agencija za poštanske usluge RAPUS počela je sa radom 01.februara 2010. godine.