Organizacija rada za prvomajske praznike

Poštovani klijenti,

U nastavku je organizacija rada u City Express-u za 1. Maj.

  • 30. april 2020. godine (četvrtak) – nema preuzimanja, radimo isporuke.
  • 01. maj 2020. godine (petak) – nema preuzimanja, radimo isporuke na teritoriji Beograda, Pančeva i Novog Sada.
  • 04. maj 2020. godine (ponedeljak) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama.

Vaš City Express

Organizacija rada za Vaskršnje praznike

Poštovani korisnici,

u prilogu je organizacija rada u City Express-u za Vaskršnje praznike.

  • 16. april 2020. godine (četvrtak) – radimo preuzimanja i isporuke.
  • 17, 18, 19 i 20. april 2020. godine (petak – ponedeljak) – Vaskršnji praznici – nema preuzimanja i isporuka (neradni dani).
    Pošiljke preuzete u četvrtak 16. aprila 2020. godine isporučiće se u utorak 21. aprila 2020. godine.
  • 21. april 2020. godine (utorak) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama.

Srdačan pozdrav

Vaš City Express

Radno vreme Parcel Shopova

Poštovani klijenti,

Usled stupanja na snagu policijskog časa i zabrane kretanja nakon 20h, obaveštavamo Vas da naši Parcel shopovi na lokaciji Bulevar Peka Dapčevića 2 i u YU Bussiness centru na adresi Mihaila Pupina 10ž menjaju radno vreme.
Vaše pošiljke možete preuzeti i poslati u sledećim terminima:

  1. PS Bulevar Peka Dapčevića 2, svakim radnim danom od 09h do 15h
  2. PS YUBC Mihaila Pupina 10ž, svakim radnim danom od 09h do 15h

Na parcel shop objektima u sklopu lanca OMV i Mihajlović benzinskih stanica, kao i Trafika objektima, možete poslati ili preuzeti Vašu pošiljku do 14h svakog radnog dana.
Na raspolaganju su Vam i svi naši lokalni dostavni centri do 16h svakog radnog dana.

U skladu sa merama u cilju sprečavanja širenja COVID-19 virusa koje je propisala Vlada Republike Srbije, molimo Vas da se držite smernica i da prilikom primopredaje pošiljaka u prostoriji Parcel Shop-a pored našeg zaposlenog jednovremeno može da boravi samo jedna osoba, uz poštovanje propisane razdaljine od 2m.

Hvala na razumevanju,

Vaš City Express

Obaveštenje – COVID-19

Kako se situacija uzrokovana koronavirusom (COVID-19) brzo razvija, želimo da vas uverimo da svi u City Express-u činimo sve što je moguće da zaposleni i korisnici budu sigurni.

Sledeći uputstva Vlade Srbije i Svetske zdravstvene organizacije, nastavljamo sa sprovođenjem svih bezbednosnih mera koje će pomoći da se obuzda širenje COVID-19.

Sigurnost naših zaposlenih i korisnika stavljamo na prvo mesto i preduzeli smo brojne preventivne mere u sklopu samog procesa rada.

Naša usluga nastavlja da se obavlja kao i obično, osim ako ne bude ograničena vladinim merama. Informacije o datumima isporuke i lokacijama na koje bi eventualno uticala biće objavljeni na našem zvaničnom sajtu.

Molimo Vas za strpljenje i razumevanje. Kako se razvijaju okolnosti nastavljamo da činimo sve što možemo, da odgovorimo na sve zahteve u roku.

Tokom ovog teškog perioda dostavljajući proizvode označene kao važne za stanovništvo i privredu u ovom trenutku, nastavljamo da odgovorno ispunjavamo našu poslovnu misiju i da vam ponosno služimo, imajte na umu da su vaša sigurnost i sigurnost naših zaposlenih i dalje naš glavni prioritet.

Vaš City Express

Obaveštenje o izmeni komercijalnih uslova – standardnog cenovnika City Express doo

Poštovani partneri,

U skladu sa tačkom 10. Posebnih uslova za obavljanje poštanskih usluga obaveštavamo Vas da je City Express doo posle dužeg vremenskog perioda i uz prethodnu analizu doneo odluku da izvrši korekciju cena osnovne usluge i doplate dodatnih usluga, sa čijom primenom će se početi od 1.4.2020. godine.

Ovo obaveštenje smatra se sastavnim delom našeg važećeg Ugovora o pružanju usluga dostave poštanskih pošiljaka.

U nadi da ćete imati razumevanja za neophodnost ovakve odluke srdačno Vam se zahvaljujemo.

U Beogradu, 12.03.2020. godine

Organizacija rada za dan državnosti

Poštovani korisnici,

U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, obaveštavamo vas je 17.02.2020. godine (ponedeljak) neradni dan povodom obeležavanja praznika Sretenje – Dana državnosti Republike Srbije.

18.02.2020. godine (utorak) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama.

Srdačan pozdrav,
Vaš City Express

Organizacija rada za praznike

Poštovani korisnici,

u prilogu je organizacija rada u City Express-u za Novogodišnje i Božićne praznike:

31.12.2019. godine (utorak) – radimo samo isporuke, nema preuzimanja
01.01.2019. godine (sreda), 02.01.2019. godine (četvrtak) – dani kada nema preuzimanja i isporuka (neradni dani)
03.01.2019. godine (petak) – radimo preuzimanja i isporuke

06.01.2020. godine (ponedeljak) – radimo preuzimanja i isporuke

07.01.2020. godine (utorak) – nema preuzimanja i isporuka (neradni dan)
08.01.2020. godine (sreda) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama

Želimo Vam srećne Novogodišnje i Božićne praznike
Vaš City Express

Dostava pošiljaka u centralnog gradskoj zoni Beograda

Poštovani korisnici,

Ovom prilikom želimo da Vas zamolimo za strpljenje i razumevanje, obzirom da usled izmena Rešenja o režimu saobraćaja teretnih vozila i snabdevanju na teritoriji grada Beograda nemamo mogućnosti za pravovremenu dostavu pošiljaka do krajnjih primalaca.

Rešenje propisuje zabranu zaustavljanja i parkiranja vozilima do 3,5t najveće dozvoljene mase u propisanoj zoni u periodu od 7h do 20h, pogotovu u ulicama u kojima se nalaze trase JGPP. Zbog navedenog, otežana je isporuka u centralnog gradskoj zoni i zabranjena u dnevnom terminu u ulicama Nemanjina, Kneza Miloša, Terazije, Francuska, Takovska, Trg Slavija, Bulevar Oslobođenja, Jug Bogdanova, Vasina, Vojvode Stepe i Bulevaru Kralja Aleksandra, kao i u ulicama Požeška, Kirovljeva na Čukarici, Glavnoj i Trgu Branka Radičevića u Zemunu.

Vaše pošiljke mogu svakog dana biti preuzete od strane primaoca u našem centralnom skladištu na adresi Svetog Save 36, naselje Radio Far, 11271 Surčin, Beograd u periodu od 10h do 18h.

Hvala na razumevanju,

Vaš City Express

Dan primirja u Prvom svetskom ratu – neradni dan

Poštovani Partneri,

U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, (“Sl. glasnik RS”, br. 43/2001, 101/2007 i 92/2011) obaveštavamo Vas da je 11. novembar 2019. godine neradni dan.

Ove godine državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu – 11. novembar pada u ponedeljak i prema odredbi člana 3. stav 1. Zakona, neradan je dan za sve zaposlene u Republici Srbiji.

Sve pošiljke preuzete u petak 08. novembra 2019. godine isporučiće se u utorak ‪12. novembra 2019.godine.

12. novembar 2019. godine ( utorak ) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama Vaših pošiljki.

Srećan praznik Vam želi, Vaš City Express

OBAVEŠTENJE O PROMENI CENA POŠTANSKIH USLUGA

Poštovani korisnici,

Odlukom nadležnog Regulatornog tela Republike Srbije, kompanija City Express doo ima obavezu da po hitnom postupku izmeni određene cene svojih usluga.

Korekcija cena za dodatno pružene usluge ustanovljena novim Cenovnikom kompanije City Express doo, primjenjivaće se od 1.9.2019. godine.

Ovo usklađivanje cenovnika za pružene usluge uslovljeno je nalogom Regulatorne agencije RATEL od 05.08.2019.godine, gde se nalaže da se cene usluga hitno koriguju na osnovu člana 19. Zakona o poštanskim uslugama i člana 6. Pravilnika o opštim uslovima za obavljanje poštanskih usluga, kako ne bi zadirali u rezervisane poštanske usluge, a usklađene su sa povećanjem cena poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja JP „Pošta Srbije”.

Ovo usklađivanje cena prati realne troškove obavljanja poštanske usluge, uz obavezu poštovanja standarda, koje omogućava dalje očuvanje i unapređenje kvaliteta poštanskih usluga.

Obaveza svakog poštanskog operatera je da sprovede ovu odluku bez izuzetaka, jer će u suprotnom biti adekvatno zakonski sankcionisan – oduzimanjem dozvole za obavljanje poštanske usluge.

U slučaju potrebe za dodatnim konsultacijama, molimo Vas da kontaktirate prodajnog predstavnika kompanije City Express doo zaduženog za Vas.

 

Prilog:

Dopis o primeni odluke „Promena cena rezervisanih poštanskih usluga“ Broj 1-04-349-70/19