Novogodišnji i Božićni praznici – radno vreme

Poštovani patneri,

U prilogu je organizacija rada u City Express-u za Novogodišnje i Božićne praznike:

30.12.2020. godine (sreda) – radimo preuzimanja i isporuke.

31.12.2020. godine (četvrtak) – radimo samo isporuke, nema preuzimanja.

01.01.2021. godine (petak) – nema preuzimanja i isporuka ( neradni dani ).

04.01.2021. godine (ponedeljak) – radimo preuzimanja i isporuke.

05.01.2021. godine (utorak) – radimo preuzimanja i isporuke.

06.01.2021. godine (sreda) – radimo preuzimanja i isporuke.

07.01.2021. godine (četvrtak) – nema preuzimanja i isporuka ( neradni dan ).

08.01.2021. godine (petak) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama.

Vaš City Express

Zaštita od COVID-19 virusa

Poštovani Partneri

Trenutna situacija u zemlji čini da se suočavamo sa organizacionim izazovima koji na nekim rutama mogu dovesti do sporadičnog pomeranja rokova isporuke ka krajnjim primaocima. Obzirom da sigurnost naših zaposlenih i korisnika stavljamo na prvo mesto, preduzeli smo brojne preventivne mere u sklopu samog procesa rada. Preporuka našim zaposlenima, a i cenjenim korisnicima je da se primopredaja pošiljaka vrši na otvorenom prostoru (ispred stambenih objekata, lokala i magacina), u cilju zaštite od COVID-19 virusa. Molimo vas da imate strpljenje i razumevanje za neophodnost ovakvih mera, kao i za eventulana pomeranja rokova dostave.

Molba svim korisnicima koji posećuju naše distributivne centre i Parcel shop lokacije je da u prostor kompanije primopredaju pošiljaka vrše uz obavezno nošenje zaštitne opreme (rukavice i maske za lice).

Tokom ovog teškog perioda dostavljajući proizvode označene kao važne za stanovništvo i privredu u ovom trenutku, nastavljamo da odgovorno ispunjavamo našu poslovnu misiju i da vam ponosno služimo, imajte na umu da su vaša sigurnost i sigurnost naših zaposlenih i dalje naš glavni prioritet.

Vaš City Express

Novi centar Voždovac

Poštovani saradnici i korisnici usluga,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je od danas počeo sa radom centar Voždovac na adresi Bulevar Peka Dapčevića 32 (krug bivše firme Vatrosprem).

Deo grada koji pokriva centar Voždovac je južno od gradskog dela autputa Beograd – Šid, opštine Voždovac, Rakovica, Čukarica, deo Savskog venca, Sopot; naselja – Kaluđerica, Jajinci, selo Rakovica, Beli potok, Pinosava, Ripanj, Zuce, Vrčin, Ralja, Grocka, Boleč, Ritopek, Vinča, Leštane, Resnik, Rušanj, Barajevo, Sremčica, sa oklonim mestima.

Kontakt telefon centra je 011/3093-048.

Sa poštovanjem,
Vaš City Express

Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Poštovani Partneri,

U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, (“Sl. glasnik RS”, br. 43/2001, 101/2007 i 92/2011) obaveštavamo Vas da je 11. novembar 2020. godine neradni dan.

Ove godine državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu – 11. novembar pada u sredu i prema odredbi člana 3. stav 1. Zakona, neradan je dan za sve zaposlene u Republici Srbiji.

Sve pošiljke preuzete u utorak 10. novembra 2020. godine isporučiće se u četvrtak ‪12. novembra 2020.godine.

12. novembar 2020. godine (četvrtak) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama Vaših pošiljki.

Srećan praznik Vam želi, Vaš City Express doo

Novi centar Loznica

Poštovani partneri i korisnici naših usluga,

Obaveštavamo vas da smo od 01.09.2020. krenuli sa radom u novom centru Loznica.

Centar Loznica pokriva teritoriju grada Loznica, Lozničko polje, Krupanj, Banja Koviljača, Mali Zvornik, Zavlaka, Lipnički Šor i sva mesta koja pripadaju tim poštanskim brojevima.

Hvala vam na poverenju i dugogodišnjoj saradnji!

Vaš City Express!

Organizacija rada za prvomajske praznike

Poštovani klijenti,

U nastavku je organizacija rada u City Express-u za 1. Maj.

  • 30. april 2020. godine (četvrtak) – nema preuzimanja, radimo isporuke.
  • 01. maj 2020. godine (petak) – nema preuzimanja, radimo isporuke na teritoriji Beograda, Pančeva i Novog Sada.
  • 04. maj 2020. godine (ponedeljak) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama.

Vaš City Express

Mere zaštite od COVID-19 virusa

Poštovani korisnici,

Ovom prilikom želimo da Vas zamolimo za strpljenje i razumevanje, trenutna situacija u zemlji čini da se pored skraćenja radnih vremena usled propisanih zabrana kretanja od strane Vlade Republike Srbije, suočavamo sa pomeranjima rokova isporuke ka krajnjim primaocima.

Propisana zabrana kretanja i zatvaranje mnogih trgovinskih objekata je doprinela porastu broja pošiljaka putem e-trgovine, za koje se trudimo da budu uručene u najkraćem mogućem roku. Obzirom da sigurnost naših zaposlenih i korisnika stavljamo na prvo mesto, preduzeli smo brojne preventivne mere u sklopu samog procesa rada. Preporuka našim zaposlenima, a i cenjenim korisnicima je da se primopredaja pošiljaka vrši na otvorenom prostoru (ispred stambenih objekata, lokala i magacina), u cilju zaštite od COVID-19 virusa.

Molba svim korisnicima koji posećuju naše distributivne centre i Parcel shop lokacije je da u prostor kompanije primopredaju pošiljaka vrše uz obavezno nošenje zaštitne opreme (rukavice i maske za lice).

Vaš City Express

Organizacija rada za Vaskršnje praznike

Poštovani korisnici,

u prilogu je organizacija rada u City Express-u za Vaskršnje praznike.

  • 16. april 2020. godine (četvrtak) – radimo preuzimanja i isporuke.
  • 17, 18, 19 i 20. april 2020. godine (petak – ponedeljak) – Vaskršnji praznici – nema preuzimanja i isporuka (neradni dani).
    Pošiljke preuzete u četvrtak 16. aprila 2020. godine isporučiće se u utorak 21. aprila 2020. godine.
  • 21. april 2020. godine (utorak) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama.

Srdačan pozdrav

Vaš City Express

Radno vreme Parcel Shopova

Poštovani klijenti,

Usled stupanja na snagu policijskog časa i zabrane kretanja nakon 20h, obaveštavamo Vas da naši Parcel shopovi na lokaciji Bulevar Peka Dapčevića 2 i u YU Bussiness centru na adresi Mihaila Pupina 10ž menjaju radno vreme.
Vaše pošiljke možete preuzeti i poslati u sledećim terminima:

  1. PS Bulevar Peka Dapčevića 2, svakim radnim danom od 09h do 15h
  2. PS YUBC Mihaila Pupina 10ž, svakim radnim danom od 09h do 15h

Na parcel shop objektima u sklopu lanca OMV i Mihajlović benzinskih stanica, kao i Trafika objektima, možete poslati ili preuzeti Vašu pošiljku do 14h svakog radnog dana.
Na raspolaganju su Vam i svi naši lokalni dostavni centri do 16h svakog radnog dana.

U skladu sa merama u cilju sprečavanja širenja COVID-19 virusa koje je propisala Vlada Republike Srbije, molimo Vas da se držite smernica i da prilikom primopredaje pošiljaka u prostoriji Parcel Shop-a pored našeg zaposlenog jednovremeno može da boravi samo jedna osoba, uz poštovanje propisane razdaljine od 2m.

Hvala na razumevanju,

Vaš City Express

Obaveštenje – COVID-19

Kako se situacija uzrokovana koronavirusom (COVID-19) brzo razvija, želimo da vas uverimo da svi u City Express-u činimo sve što je moguće da zaposleni i korisnici budu sigurni.

Sledeći uputstva Vlade Srbije i Svetske zdravstvene organizacije, nastavljamo sa sprovođenjem svih bezbednosnih mera koje će pomoći da se obuzda širenje COVID-19.

Sigurnost naših zaposlenih i korisnika stavljamo na prvo mesto i preduzeli smo brojne preventivne mere u sklopu samog procesa rada.

Naša usluga nastavlja da se obavlja kao i obično, osim ako ne bude ograničena vladinim merama. Informacije o datumima isporuke i lokacijama na koje bi eventualno uticala biće objavljeni na našem zvaničnom sajtu.

Molimo Vas za strpljenje i razumevanje. Kako se razvijaju okolnosti nastavljamo da činimo sve što možemo, da odgovorimo na sve zahteve u roku.

Tokom ovog teškog perioda dostavljajući proizvode označene kao važne za stanovništvo i privredu u ovom trenutku, nastavljamo da odgovorno ispunjavamo našu poslovnu misiju i da vam ponosno služimo, imajte na umu da su vaša sigurnost i sigurnost naših zaposlenih i dalje naš glavni prioritet.

Vaš City Express