Novi centar Loznica

Poštovani partneri i korisnici naših usluga,

Obaveštavamo vas da smo od 01.09.2020. krenuli sa radom u novom centru Loznica.

Centar Loznica pokriva teritoriju grada Loznica, Lozničko polje, Krupanj, Banja Koviljača, Mali Zvornik, Zavlaka, Lipnički Šor i sva mesta koja pripadaju tim poštanskim brojevima.

Hvala vam na poverenju i dugogodišnjoj saradnji!

Vaš City Express!

Organizacija rada za prvomajske praznike

Poštovani klijenti,

U nastavku je organizacija rada u City Express-u za 1. Maj.

  • 30. april 2020. godine (četvrtak) – nema preuzimanja, radimo isporuke.
  • 01. maj 2020. godine (petak) – nema preuzimanja, radimo isporuke na teritoriji Beograda, Pančeva i Novog Sada.
  • 04. maj 2020. godine (ponedeljak) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama.

Vaš City Express

Mere zaštite od COVID-19 virusa

Poštovani korisnici,

Ovom prilikom želimo da Vas zamolimo za strpljenje i razumevanje, trenutna situacija u zemlji čini da se pored skraćenja radnih vremena usled propisanih zabrana kretanja od strane Vlade Republike Srbije, suočavamo sa pomeranjima rokova isporuke ka krajnjim primaocima.

Propisana zabrana kretanja i zatvaranje mnogih trgovinskih objekata je doprinela porastu broja pošiljaka putem e-trgovine, za koje se trudimo da budu uručene u najkraćem mogućem roku. Obzirom da sigurnost naših zaposlenih i korisnika stavljamo na prvo mesto, preduzeli smo brojne preventivne mere u sklopu samog procesa rada. Preporuka našim zaposlenima, a i cenjenim korisnicima je da se primopredaja pošiljaka vrši na otvorenom prostoru (ispred stambenih objekata, lokala i magacina), u cilju zaštite od COVID-19 virusa.

Molba svim korisnicima koji posećuju naše distributivne centre i Parcel shop lokacije je da u prostor kompanije primopredaju pošiljaka vrše uz obavezno nošenje zaštitne opreme (rukavice i maske za lice).

Vaš City Express

Organizacija rada za Vaskršnje praznike

Poštovani korisnici,

u prilogu je organizacija rada u City Express-u za Vaskršnje praznike.

  • 16. april 2020. godine (četvrtak) – radimo preuzimanja i isporuke.
  • 17, 18, 19 i 20. april 2020. godine (petak – ponedeljak) – Vaskršnji praznici – nema preuzimanja i isporuka (neradni dani).
    Pošiljke preuzete u četvrtak 16. aprila 2020. godine isporučiće se u utorak 21. aprila 2020. godine.
  • 21. april 2020. godine (utorak) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama.

Srdačan pozdrav

Vaš City Express

Radno vreme Parcel Shopova

Poštovani klijenti,

Usled stupanja na snagu policijskog časa i zabrane kretanja nakon 20h, obaveštavamo Vas da naši Parcel shopovi na lokaciji Bulevar Peka Dapčevića 2 i u YU Bussiness centru na adresi Mihaila Pupina 10ž menjaju radno vreme.
Vaše pošiljke možete preuzeti i poslati u sledećim terminima:

  1. PS Bulevar Peka Dapčevića 2, svakim radnim danom od 09h do 15h
  2. PS YUBC Mihaila Pupina 10ž, svakim radnim danom od 09h do 15h

Na parcel shop objektima u sklopu lanca OMV i Mihajlović benzinskih stanica, kao i Trafika objektima, možete poslati ili preuzeti Vašu pošiljku do 14h svakog radnog dana.
Na raspolaganju su Vam i svi naši lokalni dostavni centri do 16h svakog radnog dana.

U skladu sa merama u cilju sprečavanja širenja COVID-19 virusa koje je propisala Vlada Republike Srbije, molimo Vas da se držite smernica i da prilikom primopredaje pošiljaka u prostoriji Parcel Shop-a pored našeg zaposlenog jednovremeno može da boravi samo jedna osoba, uz poštovanje propisane razdaljine od 2m.

Hvala na razumevanju,

Vaš City Express

Obaveštenje – COVID-19

Kako se situacija uzrokovana koronavirusom (COVID-19) brzo razvija, želimo da vas uverimo da svi u City Express-u činimo sve što je moguće da zaposleni i korisnici budu sigurni.

Sledeći uputstva Vlade Srbije i Svetske zdravstvene organizacije, nastavljamo sa sprovođenjem svih bezbednosnih mera koje će pomoći da se obuzda širenje COVID-19.

Sigurnost naših zaposlenih i korisnika stavljamo na prvo mesto i preduzeli smo brojne preventivne mere u sklopu samog procesa rada.

Naša usluga nastavlja da se obavlja kao i obično, osim ako ne bude ograničena vladinim merama. Informacije o datumima isporuke i lokacijama na koje bi eventualno uticala biće objavljeni na našem zvaničnom sajtu.

Molimo Vas za strpljenje i razumevanje. Kako se razvijaju okolnosti nastavljamo da činimo sve što možemo, da odgovorimo na sve zahteve u roku.

Tokom ovog teškog perioda dostavljajući proizvode označene kao važne za stanovništvo i privredu u ovom trenutku, nastavljamo da odgovorno ispunjavamo našu poslovnu misiju i da vam ponosno služimo, imajte na umu da su vaša sigurnost i sigurnost naših zaposlenih i dalje naš glavni prioritet.

Vaš City Express

Obaveštenje o izmeni komercijalnih uslova – standardnog cenovnika City Express doo

Poštovani partneri,

U skladu sa tačkom 10. Posebnih uslova za obavljanje poštanskih usluga obaveštavamo Vas da je City Express doo posle dužeg vremenskog perioda i uz prethodnu analizu doneo odluku da izvrši korekciju cena osnovne usluge i doplate dodatnih usluga, sa čijom primenom će se početi od 1.4.2020. godine.

Ovo obaveštenje smatra se sastavnim delom našeg važećeg Ugovora o pružanju usluga dostave poštanskih pošiljaka.

U nadi da ćete imati razumevanja za neophodnost ovakve odluke srdačno Vam se zahvaljujemo.

U Beogradu, 12.03.2020. godine

Organizacija rada za dan državnosti

Poštovani korisnici,

U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, obaveštavamo vas je 17.02.2020. godine (ponedeljak) neradni dan povodom obeležavanja praznika Sretenje – Dana državnosti Republike Srbije.

18.02.2020. godine (utorak) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama.

Srdačan pozdrav,
Vaš City Express

Organizacija rada za praznike

Poštovani korisnici,

u prilogu je organizacija rada u City Express-u za Novogodišnje i Božićne praznike:

31.12.2019. godine (utorak) – radimo samo isporuke, nema preuzimanja
01.01.2019. godine (sreda), 02.01.2019. godine (četvrtak) – dani kada nema preuzimanja i isporuka (neradni dani)
03.01.2019. godine (petak) – radimo preuzimanja i isporuke

06.01.2020. godine (ponedeljak) – radimo preuzimanja i isporuke

07.01.2020. godine (utorak) – nema preuzimanja i isporuka (neradni dan)
08.01.2020. godine (sreda) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama

Želimo Vam srećne Novogodišnje i Božićne praznike
Vaš City Express

Dostava pošiljaka u centralnog gradskoj zoni Beograda

Poštovani korisnici,

Ovom prilikom želimo da Vas zamolimo za strpljenje i razumevanje, obzirom da usled izmena Rešenja o režimu saobraćaja teretnih vozila i snabdevanju na teritoriji grada Beograda nemamo mogućnosti za pravovremenu dostavu pošiljaka do krajnjih primalaca.

Rešenje propisuje zabranu zaustavljanja i parkiranja vozilima do 3,5t najveće dozvoljene mase u propisanoj zoni u periodu od 7h do 20h, pogotovu u ulicama u kojima se nalaze trase JGPP. Zbog navedenog, otežana je isporuka u centralnog gradskoj zoni i zabranjena u dnevnom terminu u ulicama Nemanjina, Kneza Miloša, Terazije, Francuska, Takovska, Trg Slavija, Bulevar Oslobođenja, Jug Bogdanova, Vasina, Vojvode Stepe i Bulevaru Kralja Aleksandra, kao i u ulicama Požeška, Kirovljeva na Čukarici, Glavnoj i Trgu Branka Radičevića u Zemunu.

Vaše pošiljke mogu svakog dana biti preuzete od strane primaoca u našem centralnom skladištu na adresi Svetog Save 36, naselje Radio Far, 11271 Surčin, Beograd u periodu od 10h do 18h.

Hvala na razumevanju,

Vaš City Express